MT-Peite Oy yrityksenä!

MT-Peite Oy on muovialan yritys. Meillä on yli 25 vuoden kokemus PVC-tuotteiden valmistuksesta. Tällä alalla on harvoin valmiita ratkaisuja, siksi pyrimmekin läheiseen yhteistyöhön asiakkaan kanssa, jotta lopputulos olisi mahdollisimman hyvä.

Yritys on perustettu vuonna 1995. Asiakaskuntamme ylittää yli 2000 asiakasta ympäri Suomen.

Tuotteidemme asiakassuhde ei pääty tuotteen valmistuttua. Paras palaute (on se sitten hyvää tai huonoa) tulee asiakkailta, ja palautteen perusteella, voimme kehitellä tuotetta eteenpäin.

Kaikki peitteet valmistetaan mittatilaustyönä!

Valmistuksessa käytämme uusinta suurtaajuustekniikkaa EMP, joka takaa, että saumat ovat tasalaatuisia. EMP mittaa automaattisesti kankaan vahvuudet ja säätää virrat sen mukaan. Tämä on parasta tekniikkaa mitä tällä hetkellä maailmalta saa! Koneissa on myös laserlinjaukset ja ohjelmoitavat hitsausohjelmat. Käytössämme on 2 kpl näitä koneita 18m:n pöydillä vuosimallia 2009 ja kaksi pienempää mallia pienille töille!

Tuotantokuvaamme kuuluu myös päällyrakenteiden ja varaosien myynti useimpien eurooppalaisten valmistajien valikoimista. Päällyrakenteisiin on saatavilla myös valmiita korkealaatuisia rakenteita.

Suoritamme peitteiden korjaustyöt ja pienimuotoiset metallikorjaus- ja muutostyöt.

Talostamme löytyy myös JCB kurottaja esim. nosto ja purku töihin.


Työaikamme ei ole sidottu kellonaikaan, vaan pyrimme toimimaan asiakkaan ehdoilla!

Tuotantotilojemme pinta-ala on yhteensä 1800m², josta hitsauspuoli 1400m² ja asennustila 400m².

Viime syksynä hankimme Summa tarraleikkurin, joten sabloonat ja tarrat valmistuvat saman katon alla. Neliväripainatukset teetämme alihankkijoilla, joten voimme valita aina parhaimman tekniikan/hinnan/laadun.

Sijaintimme on Himangalla valtatie 8:n varrella. Pihalla on hyvät kääntöpaikat raskaalle kalustolle. Asiakkaille on vapaassa käytössä taukotupa, josta löytyy mm. keittiö, sauna, suihku, tv, leposohva. Odotellessa voi pelata biljardia, heittää tikkaa tai ottaa vaikkapa päivätorkut.

Asiakkaiden kokemuksella ja meidän ammattitaidolla saavutamme parhaan lopputuloksen!

TERVETULOA!